woensdag 12 december 2007

en wijle weg

dag 150: zaterdag 08/12/07

Vandaag ons ma en ons pa het dorp leren kennen, op bezoek geweest bij de Gustav en Karin. De Gustav heeft de nieuwe schokdemper ingebouwd, de Weking de banden vervangen, dus zijn we weer klaar voor vertrek. Samen met de Siegbert en Annelies zijn we nog lekker gaan eten. Afvallen zal niet lukken in Argentinië.
De rolstoel van ons pa is vandaag ook gearriveerd, dus kan hij weer kunstjes doen a volenté.

dag 151: zondag 09/12/07

Vandaag is het Assadodag... vreten tegen de sterren op. Vanmorgen heb ik eerst met ons ma en ons pa een toerke gedaan rond het meer, terwijl de Juan en de Weking de assado (bbq) aan´t voorbereiden waren. Om 1 uur begon het volk bij de ouders van de Juan te arriveren en kon het vreetfestijn beginnen. Zet de knoppen van uw broek al maar open. Toen we helemaal volgevreten waren, hebben we het karrenmuseum van de vader van de Juan nog bezocht. ´s Avonds kwam de Fede nog op het briljante idee om Pollo al disco te maken. Kieken vreten om 1 uur ´s nachts dus. Gelukkig was het allemaal ongelofelijk lekker.

dag 152: maandag 10/12/07

Tijd om door te rijden uit het dorp. We hebben lang genoeg op ons lui kont gezeten. Eerst nog overal goeiendag gaan zeggen, waardoor we pas over de middag vertrokken waren. Uiteindelijk toch nog een redelijk aantal kilometers afgewerkt, waardoor we in Ojo de Agua terechtkwamen. Een mooi kampeerplekje gevonden aan een klein riviertje met een paar wildlopende varkens. Nog belangrijk nieuws vandaag: de Siegbert heeft nen hond doodgereden. Hij heeft nu dus 1 streepke en ons pa nog geen...

dag 153: dinsdag 11/12/07

Struiken, struiken, nog struiken... hé een zoutmeer en heel veel vogels en geiten. De Siegbert heeft de kop van een dode koe op zijn bullbar gebonden. Ze hebben het vel er nog een beetje moeten afkrabben, want ze was nog niet rot genoeg. In termas de Rio Hondo een camping gepakt met lekkere warme baden. Ietwat veel nachtlawaai op de camping ernaast, maar de wc´s waren proper.

dag 154: woensdag 12/12/07

5 maanden op pad vandaag. Van de termaalbaden doorgereden tot Cafayate. Door een stukje jungle gereden tot je ineens weer cactussen tegenkomt. Mooi, mooi. De leuke bochtjes maakten ons een beetje sneller dan de 2 vierwieligen, waardoor we wel een paar leuke fotootjes konden schieten.
In jat kaffe of was het Cafayate hebben we een camping genomen, zodat we ´s avonds nog een beetje door het stadje konden dwalen.