woensdag 29 augustus 2007

Mexico, holderiho...

dag 47: maandag 27/08/07

Vandaag is de dag vol sensatie begonnen. Omdat Leo twee dagen langer op de camping gebleven was dan gepland, moest hij nog $20 betalen. De service in deze hostel/camping was niet echt goed en daarom hadden Paul en Weking de Leo overtuigd om zonder te betalen door te rijden. Leo zou dus eerst snel doorrijden waarna wij zouden volgen. Hij rijdt door, maar het meisje van de hostel had hem gezien en komt buitengelopen. Ze komt natuurlijk direct naar ons en vroeg of dat Leo was. Wij zeiden dat het hem was, maar deden verder alsof onze neus bloedde. Zij snel terug naar binnen gelopen om de flikken te bellen natuurlijk. Ondertussen waren wij ook al doorgereden, samen met Paul en nog 2 gasten tot ineens dat meisje van de hostel met gierende banden op een oud motoke voorbijgescheurd kwam. Toen we even later voorbij het politiekantoor kwamen stond de Leo daar al. Ze hadden hem natuurlijk al tegengehouden. Gelukkig heeft hij gewoon de $20 moeten betalen, maar we hebben er toch ne morgen vol sensatie aan overgehouden.
We zijn dan samen met Leo dan maar verder naar het zuiden gereden. Toen we ´s avonds wilden kamperen in Punta Baja, moesten we een grellig offroadweggetje trotseren. Onze topcase kon het getril even niet meer aan en wilde achterblijven. We hebben hem dan toch maar uit de kant van de weg gehaald en hem met spanbanden terug op de moto gebonden. Buiten een paar kraskes was er geen schade te bespeuren. De wilde rit loonde wel de moeite, want we hadden een prachtige plek voor ons alleen.
Jaja, viva Mexico: goedkoop, lekkere taco´s, lekker wildkamperen, maar echt vieze toiletten

dag 48: dinsdag 28/08/07

´s Morgens weer terug over de hobbel-hobbelpiste gereden tot we terug de pekweg bereikten. Verder een prachtige bochtige weg gereden tussen een paar cactussen en verder niks. ´s Avonds weer een moeilijk weggetje getrotseerd om ons tentje op´t strand op te stellen. De Weking heeftLa Poderosa getest in´t zand, maar heeft gemerkt dat ge met al die koffers vanachter zelfs ne moto kunt vastrijden in´t strand. Goei kampvuurke gemaakt met achtergebleven deuren en dergelijke en dan maar in ons tentjes gekropen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hey globetrotters, bedankt voor de wensen, leuk om nog wat te lezen van jullie. Gisteren de 'wost' nog gezien. Ge gaat hem ni meer herkennen. Jammer genoeg is het bij die enveloppen van den trouw gebleven en heeft hij er geen meer bijgekweekt. Verder geen groot nieuws. Het weer is zonnig, maar koud. Wat anders als Death Valley.
We volgen de route en genieten een klein beetje mee vanop aftstand.
Tot de volgende.
vnccccvcclwtmetovewwwwwwww
lllllllllllll
Winde en Tove

Anoniem zei

Liesbeth, nog veel oefenen om met uw forsballen te concureren met de Weking.

Anoniem zei

Alee Winde ne gelukkige verjaardag he !
Liesbeth laat gewoon efkes zien waar haar forsballen moeten komen .Blijven kweken, der kan nog wel iet van komme denk ik .
Hedde gene nep elvis tegen gekomen in Vegas of zijn ze allemaal op ??

chantal zei

Vieze toiletten, das precies overal een probleem, bij jullie, bij Martine van charel seppe, en ier in Spanje is da dus ni beter wer. Om te kotsen ... wak dan wok al gedaan em (kan wok van den drank gewist zen)
En Ilske, oew zen de toiletten daar ? (da kind is dus wok wer weg ej)