dinsdag 17 juli 2007

Hells gate (klinkt evil he)

Dag 5: maandag 16/07/07

Vandaag was een dag van veel relaxen. Een dag van rondhangen, liggen en niks doen. 's Middags ne lange siesta gehouden aan een meerke, waar de Weking nog ingedoken is. Ikke niet, want ik had geen goesting om nat te worden. Het was heel warm, dus we hebben ons maar een plaatske in de schaduw gezocht, waar - buiten een paar kleine rothondjes (formaat Julleke van tante Mai) - niks ons kon storen.
' s Avonds een mooie slaapplaats gevonden aan een riviertje.

Dag 6: dinsdag 17/07/07

We zijn stilletjes aan Vancouver terug aan het naderen in de hoop dat we morgen onze motor kunnen ophalen.
Onderweg iets tegengekomen dat Hells Gate noemde. Het leek me wel iets voor dr. Evil, maar Austin Powers was niet in de buurt om het te bestrijden.
Nee, het was een smalle doorgang van de rivier door een kloof. Het water woelde daar enorm en ik had eerlijk gezegd niet veel goesting om daar in te zwemmen en - buiten een paar boomstammen - niemand precies.
Nu zit ik hier in zo'n ietsiepitsie dorpke in de plaatselijke bib te internetten, want we hebben ontdekt dat dat hier gratis is. Het gaat wel wat traag, maar het lukt wel...

Tot e-mails of zo,

Liesbeth en Weking

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Allee, mijun gebeden werden ook verhoord denk ik. We krijgen hier verhalen te lezen van hells gate, een beer, toffe paadjes, ne rodeo. Als het ook zo spannend wordt met de moto, hebben we leuke vakantielectuur.
Hier valt niet zo veel te vertellen... of toch? Een geweldige hagelbui gehad maandagmorgend. En wat nog mooier was, de lucht vlak voordat de kanjers van hagelbollen (geloof het of niet, sommigen van een goei 2cm) een luchtaanval uitvoerden. Auto`s met blutskes, dakpannen weg,... naargelang in hoeverre het beschermd was. Bij ons niet al te veel te schade.
Maar later op de dag hebben we ook nog een geweldige regenbui erbovenop gekregen. water tot aan de gevel bij ons, bij jullie thuis op de oprit ter hoogte van de voorgevel. We hadden voor de zoveelste keer nog eens een zilverenhoekbeek door Nieuwmoer lopen.
Verder niets spectaculair. Spijtig genoeg voor jullie misschien. Een reden te meer om nog heel wat positiefs mee te maken, voor ons allemaal.
huceqqcqqqqqqqqq490kllllllllllllllw wtu---mkcfr4wwwe4555555555555%555 de
Tove heeft net mooi met 1 vinger getypt dat ze naar het trouwfeest is geweest van tante lllllllllllll en nonkel ww. En ze heeft daar een mooi kleedje aangehad en bloemtjes gedragen.
Groetjes van ons allemaal.

Anoniem zei

chivo

Anoniem zei

Hoi de berenjagers,

nen beer gezien da kunnen jullie wel zeggen en juist om de foto te nemen was hij weg ja... OK wiki heb gisteren al Markske zijn ijskast bij hem afgezet, en een kleinere terug meegebracht, amai spannend he que mierda me importa piensa el wiki y tiene razon...vos fuma, e disfruta..

chau a los dos
diet