zondag 23 september 2007

Goei kampeerplekje

dag 73: zaterdag 22/09/07

Het was vandaag een rustige dag, die grappig geëindigd is. We zijn tot aan de golf van Mexico gereden. Het was de eerste keer dat ik de Antlantische Oceaan zag. Mooi, mooi. We rijden hier over een smal strookje land met aan beide zijden water. Soms is het maar ne meter of 30 breed en toch is het volledig begroeid met jungle. Gekke beestjes als leguanen kruipen hier in het rond. Toen we 's avonds een slaapplekje zochten, ondekten we dat dat niet zo eenvoudig is in de ondoordringbare jungle. We hadden eerst een plekje, maar de muggen vonden ons daar nogal lekker. Dan maar doorgereden tot er nen hoop volk op't straat stond. Ze waren allemaal heel vriendelijk en den ene was al wat zatter dan den andere. Toen we vroegen of ze geen goei kampeerplekje wisten, stuurden ze ons naar een restaurantje waar we net voorbijgereden waren. Dat was familie van een van die gasten en volgens hen mochten we ons tentje daar wel opstellen. Die gast reed mee op z'n brommerke en inderdaad: we mochten ons tentje opstellen. Al de klein mannen van dat dorpke kwamen ons met grote ogen en vol van verbazing bekijken. We hebben in dat restaurantje dan elk maar een sixpack geledigd en zijn in ons tentjes gekropen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

seg, ge wordt daar stilaan meer een attractie dan nen toerist.
Maar ja , als dat goede kampeerplaatsen, lekker eten, ne gerepareerde moto, ... oplevert, kan ik jullie geen ongelijk geven.

Hip hip hip Hoera!!! voor Liesbeth. Uwe kroon ni vergeten hé.

Nog veel plezier tijdens de rit, ondanks de spinnekoppen.

Anoniem zei

En Liesbeth, laat u maar eens gaan. Wel oppassen dat ge na al die glazen Tequila en weet ik wat nog allemaal, geen al te vreemde beestjes noteert in dat boekje.

chantal zei

Nen jele gelukkige verjaardag xxx
Pakt er ne goeie zow ik zegge, en ge moogt wok nen hoegaarden drinke van oos Ilske.

chantal zei

En nee, wij zen gen seuten !! (ej Elly ?)

Anoniem zei

twee moogde er ook drinken wer ,.....da kan geen kwaad,ik kan er goed tegen

Tequila is wa te straf dus eentje is genoeg ,..

audooeeeee

Anoniem zei

volgens mij is dat daar soms een grote zuip partij,als die terugkomen zuipen ze hier iedereen drie keer onder tafel...
y todavia vamos todo por la patria dijo!!!
Chau diet,
Ps:zen me ons vader in Keiheuvel geweest was cool Keiheuvel is altijd goed...

Anoniem zei

A ja en zeg tegen de Leo da we die wedstrijd Kölsch drinken zeker is moeten doen...en ondertusse kunnen jullie nog wat oefenen.