dinsdag 14 augustus 2007

Klimmende Weking en verfrissende schaduw

dag 33: maandag 13/08/07

Heet, heet, heet. Nog heter dan gisteren... zo heet dat m'n maag het er een beetje moeilijk mee kreeg. Maar het was weer oh zo mooi... Arches was echt de moeite. Het is geen groot park, maar wel knap. De Weking heeft zich heel de dag geamuseerd met het beklimmen van die bogen, terwijl ik toch meer geneigd was om de schaduw op te zoeken.
Op de weg van het nationaal park naar de slaapplaats hebben we lange tijd geflirt met het onweer tot we het uiteindelijk toch op ons dak gekregen hebben. Maar het deed goed... alles koelde lekker af. Zalig.
Omdat het te hard regende om ons tentje op te stellen, hebben we een motelleke gepakt. Tijdens het schuilen voor de regen hebben we nog een tof koppel leren kennen. Ze reden elk met een BMW en ze vonden onze reis zo geweldig, dat ze ons getrakteerd hebben in een restaurantje. We hebben ook nog een speciaal koelend sjaaltje gekregen en kregen bijna de kans niet om iets terug te geven. Trakteren op ne koffie lukte nog net en daarna maar in ons bedje gekropen. Maar 't was weer ne gezelligen avond.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

oh, dat vind ik nu wel zielig,
altijd een hoop reacties, en nu doet ons Liesbethje nog zo haar best om al die verhalen me te geven, zitten we altijd maar te zagen en nu kpomt er niks.
Bij deze dus hartstikke bedankt voor het gemeldde nieuws. Op de Nieuwmoer alles ok. Behalve de geweldige Belgische zomer dan.
Allee vooruit, hou jullie maar gedeisd voor de eekhoorntjes. Jullie Koen vertelde dat die in groep tot heel wat in staat zijn, dus uitkijken maar. En Liesbeth, ik zou ze misschien toch maar niet teveel uitdagen.
groetjes

Anoniem zei

Volgens mij is de Weking degene die al die eekhoorntjes uitdaagt want wa zit die anders heeelder dagen in die bomen te doen ginder . Er moet toch een reden voor zijn?
Alhoewel,....
;-)