dinsdag 14 augustus 2007

verjaagd door een eekhoorntje

dag 31: zaterdag 11/08/07

7 uur 's morgens: gekrijs, gehuil, geschreeuw. Een paar cayotes zijn van hun oren aan't maken, maar wat maakt het uit... ik draai me nog eens om tot we ineens vanalles op ons tent horen vallen. Een eekhoorntje was ons aan't aanvallen en bekogelde ons met dennenappels. Toen we onze tent verzet hadden om op te ruimen, hield hij ermee op. Als test heb ik daarna een paar van die dennenappels terug omhoog gegooid en inderdaad: hij begon opnieuw. Ongelofelijk he: we zijn verjaagd door een evil eekhoorntje.
We zijn dan maar terug de prairie ingetrokken met een tussenstop in een hilarisch cowboycafe in Jackson. Toen we 's avonds in Rock Springs op de camping zaten, kwam er ineens een Engels koppel naar ons met een gekoelde biertjes om te vragen of we na ons eten hen wilden vergezellen om nog wat meer te buurten en te drinken. We mochten die biertjes al houden als voorproevertje. Een beetje raar, maar 't was gezellig.

1 opmerking:

Anoniem zei

zijde zeker dat het geen gremlinneke was ?? Die trekken een beetje op een eekhoorntje zulle maar zijn idd een beetje agressiever .